Het succes van veel bedrijven hangt af van een efficiënt logistiek proces. Een cruciaal onderdeel van deze supply chain is het opslaan van goederen, wat vaak veel tijd, ruimte en kosten met zich meebrengt. Door warehousing uit te besteden hoeft u niet langer voorraad in eigen beheer te houden. Pluim Apeldoorn beschikt over een gloednieuw pand met een oppervlakte van ruim 20.000 m2 en een capaciteit van ruim 46.000 palletplaatsen. Met ons uitgebreide WMS systeem bieden wij perfecte traceability en real-time inzicht in uw voorraad. Een goed beheerd magazijn zorgt niet alleen voor een efficiëntere en snellere distributie, maar bespaart ook waardevolle ruimte en verlaagt de kosten. Dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid. Als u dat wenst, zorgen wij ook voor een veilig, tijdig en professioneel transport van uw goederen en producten van A naar B. Wat mogen we voor u betekenen?

Efficiënt, veilig en flexibel

Dankzij de mogelijkheid tot externe opslag is het niet meer nodig om voorraad in eigen beheer te houden. Warehousing kent ook de volgende voordelen:

Efficiënt voorraadbeheer

U bent altijd op de hoogte van de huidige voorraad

Kostenbesparing

Dankzij bulkopslag en het gebruik van moderne technologieën worden de kosten lager

Tijdbesparing

Een efficiënt magazijn draagt bij aan een snellere orderverwerking en een veilige en snelle levering aan klanten

Veiligheid

De goederen worden veilig opgeslagen in het magazijn

Wat is de betekenis van warehousing?

Onder warehousing verstaan we het opslaan van goederen die op een later moment verkocht of gedistribueerd worden. De termen warehouse en distributiecentrum worden vaak met elkaar verward, maar hebben beide een andere betekenis. In het algemeen is warehousing het opslaan van goederen in een opslagruimte, terwijl een distributiecentrum meer doet dan het opslaan van goederen en producten. Zo houdt een distributiecentrum zich ook bezig met het verwerken van orders en orderpicking.

Strategische schakel

Warehousing is een strategische schakel in de toeleveringsketen van bedrijven. Het verbindt productie en distributie met elkaar. Dankzij warehousing is het mogelijk om te voldoen aan de groeiende vraag naar niet alleen snelle, maar ook betrouwbare leveringen. Sommige bedrijven bieden ook aanvullende diensten aan. Zo is ons warehouse niet alleen een plek waar goederen opgeslagen worden, maar ook het startpunt van de volgende stappen uit het proces. Wanneer de goederen ons warehouse verlaten worden ze verwerkt en klaargemaakt voor transpor

Wat kost warehousing?

De kosten van warehousing zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij onder andere aan het soort opslag, de duur van de opslag en de hoeveelheid goederen die in de warehouse opgeslagen worden. Uiteraard hebben extra diensten die u afneemt ook invloed op de prijs. Omdat de prijzen variëren raden we te allen tijde aan om een offerte aan te vragen of contact op te nemen voor meer informatie.

Neem contact op met Pluim Apeldoorn

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van warehousing, of wilt u meer duidelijkheid over de kosten van het opslaan van bepaalde producten? Neem gerust contact op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of vraag een offerte aan. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op.

Direct contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.